Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fläckar



jag räknade fläckarna på mitt samvete

tankar på dig sköljde bort

smutsiga år

jag står oförmögen att agera

trollkonster på hög nivå

under svarta moln

är ditt leende

mer än fläckar

på samvetet




Fri vers av Sader
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-16 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sader
Sader