Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så finns det lögner



det finns sanningar

som bränner

likt ett barns knä

draget över

landsväg....

....och så finns det

lögner




Fri vers av Sader
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-18 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sader
Sader