Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där solen aldrig ler.



Jag sjunker i smutsig lera,

låter alla vackra minnen passera.

Jag hör dina ord, ser dina läppar tala.

Tunga stenar kom, dala

ner i leran över mig,

begrav oron som bosatt sig

i den tysta grop,

där luften sväljer skrik och rop,

där mörkret stryker i sitt kvarter.

Platsen där solen aldrig ler.




Fri vers av Sader
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-10 14:17



Bookmark and Share


  vargtass
känner mörkret som faller över en, mycket bra skildring!
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Sader
Sader