Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Majdrömmar.

Lyckliga skratt,
lyckliga skratt,
rider genom rummet i natt.

Ett hjärta pulserar,
en stjärna sjunger;
"Hunger, kära du, hunger,
bara lust och kärlek kan mätta vår hunger."




Fri vers av Sader
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-31 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sader
Sader