Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passagerare


Är vi passagerare i vår tid?

På långsamt tåg

Ändstation: Evig frid.

Vi klär oss i längtan

Vi flyr från sorg

Murar in vårt ego i ståtlig borg

Låsta kedjor kring det vi känner

När ska tåget stanna?

Vi bestämmer.




Fri vers av Sader
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-08 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sader
Sader