Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattdikt.



-God natt, viskar månen från den svarta ridån,

ugglorna vakar där nere vid ån.

Jag är i drömmar, du är i mig,

natten är glittrande vacker i sig.

Vi reser bort mot himlens slut,

bråttom, bråttom snart slår morgonblomman ut.

Men än är det drömmen som styr,

så kom, kom, vi flyr, vi flyr.




Fri vers av Sader
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-29 11:55



Bookmark and Share


  sommarmoln
Så vacker...
2010-10-29

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackra rader. =)
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Sader
Sader