Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl, min stad.

Jag har stunder för mig själv i mörkret,
med en flaska och ett rus,
blickar ut genom fönstret,
ser gatlyktornas ljus.
Tänker på den tid som gått,
en bortskämd själ, aldrig utan nåt.
Alltid haft mat på bordet,
alltid haft en vän vid rodret.
Om dagarna i min stad kommer igen,
så har jag inget att hämta min vän,
Göteborg, jag kan dig ut och in,
du har satt dina spår,
tatuerat mitt skinn.




Fri vers av Sader
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-29 12:10



Bookmark and Share


  vargtass
den här skulle kunna bli en sång. =)
2010-10-29

  Lord
Gillar

du har satt dina spår,
tatuerat mitt skinn.

Snyggt skrivet
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Sader
Sader