Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vi har inom oss.



Våra demoner samlas kring en sprakande brasa,

samtalar djupt och vilt om den mänskliga fasa,

den som sprider sig världen över,

den som hugger i den som blöder.

Askan färgar vår runda jord grå.

Smutsiga ord om att vår frihet skall bestå.

Fall inte på knä för den som styr,

var stark, stå ut till en ny morgon gryr.




Fri vers av Sader
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-29 13:07



Bookmark and Share


  PPQ
jag gillar upplägget, infallsvinkeln liksom, det gillar jag enormt mycket med en här texten
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Sader
Sader