Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt till E.



Ofta kommer hösten som en tyngd över mitt bröst.
Himlens dalar fångas av helvetes lust.
Hör mitt skrik vid sommarens slut,
begrav mig bland löven,
jag står inte ut.

Snart faller snön som du så vackert sa.
Snart faller du och då finns bara jag.




Fri vers av Sader
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-29 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sader
Sader