Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla dessa modetrender, utseendetrender, "TV-programstrender" ,politiska trender, "bloggtrender" ,"Facebook-trender" , kan man , numera, tillfoga "Poeter.se-trenden"...


En av de nya (avskyvärda) trenderna !

"Poeter.se-trenden" är en minimal trend , men eftersom den "poppar opp" med ojämna mellanrum (kan dröja upp till ett år mellan perioderna) och den ,vid de aktuella tillfällena, drar till sig stora läsarskaror , så platsar den under epitetet ifråga . Som en uppmärksam läsare kanske redan har observerat så handlar det här om en negativ trend, dvs en trend som inte har någon som helst uppbygglig substans utan ,tvärtom, är destruktiv och frustrerande .
Kortfattat kan man beskriva "Poeter.se-trenden" så här: Allra först börjar "trendsättaren" ( de är flera men har samma absurda utgångspunkter) med att , ofta grovkornigt, uttrycka samhällsföraktande teser , ganska snabbt fortsätter densamme med ett konstant ifrågasättande av kvaliteten på det som skrivs här . Detta övergår, i sinom tid, till veritabla förolämpningar, ifrågasättande av flera bidragsgivares psykiska status, "omyndighetsförklaringar", förakt mot personer med språkliga svaghetssymptom, personliga utfall mot dyslektiker, verbala "spyor" riktade mot människor med självmordstankar, överhuvudtaget en massa trams som inte hör hemma här ! Många gånger brukar de här "trendsättarna" ledsna på sin egen "orala diarré" ,men en del framhärdar , uppmuntrade av det höga läsarantalet !
Min (förmodligen fåfänga) önskan är att vi slapp dessa fridstörare i fortsättningen !

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-29 13:29



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Till "Fursten" : Ditt förakt för "de blödiga" avslöjar en okänslig och hård individ . Det finns ju kampsportarenor och boxningsklubbar ,kanske Du och dina gelikar skulle prova på ?!
2010-10-29

    ej medlem längre
Du har verkligen träffat rätt i din analys,under mig finns en furste vars storhet bygger på (givetvis)-makt och förtryck, kan i min värld inte bli ett bättre exempel på hur rätt du har!!
2010-10-29

  Mats Henricson
Jag kunde, alldeles nyss, konstatera att en sådan här "trendnisse" kastat sig över mig men en ny infam skrift ! han gör en s k "travesti" på mitt näst senaste bidrag och spyr, i vanlig ordning, ut en massa dynga "rakt i ansiktet på undertecknad" ! Denna person som ,signifikativt nog, har ett franskt namn på en insekt(!) som pseudonym) har , alltid, tillhört mina värsta belackare , vet ej varför ? Det började med politiska motsättningar men , tycks ( i hans fall) ha övergått till primitivt HAT !
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska