Foto: Peter Garheden


forts på "Ulven i månskenets glans"<" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: Peter Garheden


forts på "Ulven i månskenets glans"<


sötman i ditt blod

 

 

sötman i ditt blod

rinner fortfarande genom mig



så underbart fullkomlig

i varje atom, i varje cell



känner liv, kristallklart

oövervinnerligt!



du tog aldrig mitt liv

den natten, ulv!



i all djuriskhet och hunger

eller var det, behov?



skar du upp ett sår

i din päls



och tvingade mig att

suga in, att dricka



din blick lyste gul mot

stjärnhimlen som bleknade

 


och du visste liksom jag att 

tiden var knapp



du gav  mig åter styrka,

och offrade din



när solens första strålar

bländade oss...

 

 




Fri vers av queenia
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-29 14:56



Bookmark and Share


  zacke :]
mäktig!
2010-11-09

  Julio VIP
Mm otroligt bra styrka i denna
2010-11-05

  Bloodloss
Den andas ett mättat lugn, den där underbara tillfredsställelsen precis efteråt... Härlig läsning!
2010-11-03

    ej medlem längre
du gav mig åter styrka,

och offrade din

Väldigt bra
2010-11-02

    ej medlem längre
Ruskigt bra! Blir så berörd av dina ord!
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia