Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYNDABOCKEN I MIN FAMILJ



Jag är syndabock jag gör fel min familj vill inte veta av mig
för jag röjt sanningen om alkoholismen o missbruket

jag vill stundtals lägga mig ned och dö stundtals vill jag
skrika ut min vrede för hur kan en förälder förskjuta sitt
barn?

jag dör långsamt själsligt och fysiskt är det de dom vill se
att se mig misslyckas har aldrig fått höra att jag är bra
av min far att jag gjort nått bra han har aldrig sagt att
han är stolt över mig

oki om jag skär av mig i armarna skadar mig kommer ni att
hälsa på mig då på psyket vad krävs för att ni ska vända
er ansikte mot mig

jag är totalt maktlös över denna situation vill inte vara med
längre i livet jag har inget att ge eller få varför då
leva?




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 397 gånger
Publicerad 2010-10-29 17:03



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbart att du röjt sanningen.
Det är ett steg i rätt riktning
Förvänta dig inget av dem.
Men försök att ge dig själv
saker du är värd. Det är en
bra början
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen