Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp

Jag vill dra upp rullgardinen framför dina ögon eller leda dig genom mörkret.
Jag vill lyfta dig med mina bara armar, över hinder, över berg.
Jag vill kunna förstärka ditt hjärta, din känsla, ditt hopp.

Jag vill lyssna, ta emot, reflektera.
Jag vill undras, jag vill kämpa jag vill råda.

Jag vill vara din trädstam då du är vilsen.




Fri vers av Olsdotter
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-29 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olsdotter
Olsdotter