Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sångtext,i vanlig ordning kan jag inte spela in melodin och min dator e fortfarande trasig...sången är inte färdig än,blir fler verser skulle jag tro men inte just nu..


ber att jag ska glömma ..eller.. kan inte sluta drömma...

jag ber att jag ska glömma
glömma dig
jag ber att jag ska sluta älska

men varje gång jag ser dig
händer nåt
och de murar som jag byggt raseras


och till och med i mina drömmar
står du som en tjuv om natten

med mitt hjärta i din famn
och jag ropar högt ditt namn
men när jag vaknar är det
tomt bredvid mig


du vill inte lämna mig
men du kan inte ge mig allt
så du kan tänka dig att jag
är fylld av smärta

och jag kan inte göra nåt
förrän jag vet att du har gått
på den väg som leder dig
till mitt hjärta




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av firefire
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-29 22:36



Bookmark and Share


  Anna*
Det skulle verkligen vara roligt att höra dina melodier, dina sånger. Kram <3
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire