Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sjukt vad man kan önska ibland....


Ombytta roller!?

jag vill skrika och slåss
få dig att hata mig
önskar vid min gud att
du vore otrogen

önskar få höra fler
snaskiga hemligheter
för jag vet att du döljer
så mycket för mig ändå

vill få dig att säga
de där orden
som jag säger inom mig
gång på gång

det är slut
vi har ingen framtid
tillsammans

jag älskar någon annan

din vän...

och skammen drar mig
neråt igen
till svarta träskmarker
i bottenlös förtvivlan

men trots allt
ska gyttjan rena mig

nyskrubbad
av sanningens peeling
ska jag stå rakryggad

framför dig

framför åskådarna

som inte sa något förut

ska bli mitt livs föreställning

men gud vad jag önskar
att rollerna var ombytta!




Fri vers (Fri form) av firefire
Läst 499 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-17 11:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark i sin form..
och berörande..tycker om denna
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire