Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan hopp (neverending story of my life)

jag orkar inte längre vänta
jag känner kanske fel men
jag tror att du är någon annan

någon annan än jag trodde
inte värd att vänta på
inte värd att lita på

har tappat min tro på dig
och kärleken är evig
men den lämnar mig ensam

ensam i min tvåsamhet
med en annan man
som jag ej längre älskar

men som vägrar att gå
trots allt jag sagt för att få
honom att förstå

kommer jag aldrig bli fri

det blir nog ändå inte vi

men jag kommer inte glömma
dig ändå




Fri vers (Fri form) av firefire
Läst 476 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-27 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire