Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet..jag känner det...

Känner hur det suger
drar...
pirret i min mage
och vet genom telepati
magi...
att du tänker på mig
i detta nu

och jag önskar att jag
som i ett trollslag
kunde få hit dig
och säga de väntande orden

som jag väntat och längtat
utan tro men med ett evigt
hopp
inkapslat i mina andetag
närt i mina drömmar

Avmagrat och sönderslitet
genom tystnad
i mina försök att glömma
gå vidare
och hur du låtit mig pinas

Jag vet att du bara vill
skydda dig själv
men i detta nu
skriker min själ och
sjunger min kropp ut
sin tysta längtan

efter dig


som i detta nu också
längtar efter mig




Fri vers av firefire
Läst 571 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-14 17:50



Bookmark and Share


  wildah
Starka känslor i din vackra text!
2013-12-15
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire