Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi har inte gett upp än min älskling å jag även om det inte är fullbordat,fulländat än...tyvärr har det påverkat min poesi negativt och jag får inte till vackra ord längre...


mitt mål och han fyller mitt hål..........

mina ord är ej längre vad de brukar
men jag vet delvis varför
har gått igenom en hel del
och vandringen är ännu ej över

smärtor och sorger har belägrat
mitt hjärta
och när jag äntligen funnit kärleken
så finns så många hinder
uppförsbackar

men jag kämpar vidare
och vet att mitt mål är värt allt

alla tårar som jag gråter inuti
av alla möjliga själ
vissa renar och helar
andra fyller tomrummet i mitt hjärta
som bara han kan fylla

och jag älskar hans tålamod
och önskar jag hade detsamma

snart ses vi igen....




Fri vers av firefire
Läst 475 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-14 10:58



Bookmark and Share


  Anna*
Vi får möta rätt människor i rätt tid för att lära oss något - kanske tålamod. Dina ord gav tankar och jag applåderar
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire