Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans



kalla nätter kommer smygande
in i vår kärlekssäng

jag ser in i dina ögon
tar på din arm, njuter

dåsig
upplivad, aktiverad

under täcket är vi varma
mörkret lägger sig ute

månen har vandrat vidare
söker nya galaxer

vårat universum rymmer
närvaro

verklighet har blivit ett sant ord
jag vet det nu

och jag trivs






Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-30 02:37



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
ger mig ett leende; tack för det!
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP