Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillan har blivit stor



ansvar
flickan är vuxen

tar egna beslut
struntar i vad mamma säger

men bryr mig om henne, naturligtvis
min lilla mamma

jag är hennes lilla dotter
yngsta barnet

svårt att acceptera att man är kvinna
har en man

inte vill ligga i mammas famn
vill ligga i min mans famn

hon kommer att förstå det snart
om hon inte redan har förstått

lillan har blivit stor













Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-30 02:47



Bookmark and Share


  peter markurth
vad söt
2010-10-30

  © anakreon VIP
Stor igenkänningsfaktor!
Calle
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP