Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En s k fejkad nyhet....


"Konstitutionsutskottet läggs ned !"

Riksdagen röstade idag, i total enighet, att Konstitutionsutskottet läggs ned, f r o m 110101 ! Orsaken är den att samtliga ledamöter upplever detta utskott som onödigt, svagt, meningslöst, maktlöst och tungarbetat . Dessutom anser riksdagens medlemmar att det förtroende de fått av svenska folket kan upprätthållas även om det, i fortsättningen, vare sig kommer att kunna kontrolleras eller beivras om någon riksdagsledamot gör sig skyldig till något olämpligt eller felaktigt. "Vi kommer att möta denna möjlighet på ett positivt sätt, väljarna litar på oss !" sade Statsminister Reinfeldt efter presentationen av riksdagsbeslutet.

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-30 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska