Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ytterligare en fejkad nyhet.....


Nytt riksdagsbeslut om pensionerna !

Riksdagen beslöt idag, med Alliansens (regeringens partier) röster mot oppositionens och 20 nedlagda (SD) att pensionen för de inkomsttagare som går i pension år 2014 (fyller 65 detta år) eller senare kommer att nedjusteras med 75 procent !Alliansens motivation är att det är så oerhört stora grupper av inkomsttagare som går i pension detta år så att denna nedskärning är absolut nödvändig. Dessutom måste detta ske för att kompensera de skattesänkningar som nu genomförs för den högre medelklassen och överklassen . Detta får till följd ,fortsätter Alliansen, att statskassans finanser får en god ekonomisk balans , kredit och debet går jämnt upp .
Artikelförfattarens kommentar: För lägre betalda pensionärer betyder det att pensionen (2014) kommer att uppgå till ca 2.500 kr per månad (innan skatt !)

--




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 254 gånger
Publicerad 2010-10-30 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska