Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kväll är det fest

Maskerad
görén glad
50 tal
musikal

Knytisfest
är som bäst
blandat
bandat

Dansmusik
livepublik
där det svänger
tills det stänger

Älsklingen
raggarfrilla
men tack och lov
ingen prilla




Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-30 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt