Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör dig inte nu, du skrämmer.

Jag drömde
om dig inatt,
igen.
Du stod där,
med katter hängandes
från alla lemmar,
som om du vore
ett skogsrå,
född i
staden.

Jag vågade inte
röra mig, i
drömmen,
rädd för att du skulle
försvinna
med rädsla i
ögonen, som så många
gånger innan.

Och när jag vaknar efter att
ha drömt om
dig,
har jag alltid ont i
käkarna, för jag spänner
dem i sömnen,
för att hindra mig själv från
att tala
med dig.

Förlåt om jag skrämt dig.
Jag sätter mig här
i hörnet,
med mina ömmande
käkar,
så kan du komma då
du känner dig
redo.




Fri vers av LeeJasmine Livredd
Läst 296 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-30 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LeeJasmine Livredd
LeeJasmine Livredd