Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://youtu.be/Bag1gUxuU0g


Du och jag ska dö en dag

trevar med fingrar
utefter bilbälte

krossat glas

hans huvud ligger i en konstig vinkel
och jag tänker att om han somnar sådär kommer
han ha ont i nacken när han vaknar känner på hans axel och det blir vått

kisar och försöker se vad jag fått på mina fingrar
men det är för mörkt

det är varmt i alla fall vätskan alltså







och jag märker att vi inte är på vägen längre utan
i någon skog
och bilen är inte som vanligt utan upp och ned och nu
känner jag att jag knappt kan andas
för bilbältet skaver


så jag försöker få upp bältet och lyckas
och ramlar hårt ned på taket som är golvet fast upp-o-ned




jag kan öppna dörren och ålar halvt om halvt ut
och jag försöker väcka honom
men han vill inte vakna han sover med öppna ögon
och jag ser tårar droppa ned för pannan som egentligen är kinderna fast upp-o-ned och det är mörka tårar och nu ser jag att det är blod och jag känner mig


så sömnig nu men jag vill inte somna innan jag vill inte somna innan jag vill inte somna innan dig så sov inte nu




Fri vers av LeeJasmine Livredd
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-04 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LeeJasmine Livredd
LeeJasmine Livredd