Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen är speciell längre

Innan var det fantastiskt att så
gammalt
kunde komma ur någon så ung

Att livserfarenhet inte räknades i år utan i
timmar fyllda
av ångest och dödslängtan

Nu kan vem som helst skriva en text
alldeles platt och utan mening
och hyllas som poet

medan mina naglar fortfarande nervöst smeker
tangenterna och allt jag längtar efter är sådär
pretto med rödvin och cigg

Jag tror jag gömmer mig till jag är tillräckligt
gammal för att vara fantastisk som ung istället




Fri vers av LeeJasmine Livredd
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-15 13:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vem är det som avgör vem som är poet eller inte?
Jag kallar mig poet oavsett vad andra tycker.
2016-12-15
  > Nästa text
< Föregående

LeeJasmine Livredd
LeeJasmine Livredd