Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdighet...

Det ända jag vill...
är att bli behandlad med värdighet
Det ända jag vill...
är att bli behandlad med respekt
Der ända jag vill är...
att få lite kärlek
Det ända jag skulle önska är att någon hade stått upp för mig...
någon gång
Och nu...för honom
Istället blir jag behandlad med...ovärdighet
Istället med respektlöshet
Och så mycket feghet
Och inte med någon kärlek
Alla jag har visat ...
Alla jag behandlat...
All kärlek jag gett
Allt jag gjort med så mycket...
Jag vill inte leva det här livet
Min mardröm tar aldrig slut
Varför måste jag då ...
Jag kommer aldrig få något av det jag önskar
Kan jag då inte bara få...
Jag orkar inte med livet något mera
Jag får inte plats med mer smärta
Jag har inte plats för mer sorg
Och jag orkar inte gråta något mer...vill inte
Finns ingen värdighet med det
Jag vill verkligen inte mera
Jag vill inte leva




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 212 gånger
Publicerad 2010-10-31 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman