Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor på barns vis

Andas myror?

skrattar en katt

Kliar sig en mygga

leker ormar tafatt


Leker fiskar

busar en ål

Blir gamar kära

äter zebror kål


Blir bofinkar snuviga

kan en fluga spy

En häst drömma

eller en apa sy.




Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2010-10-31 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt