Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen går tunga steg

Sorgen i dina axlar

går tunga steg

in till ditt hem där du

med isolerade dörrar

tänker dig kunna finna

det du saknar



Din ångest talar

men du hör inte

det den säger

bara det den förmedlar


Om du kunde fånga

dess essens

blanda den med din känslighet

och dricka den




Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-31 19:17



Bookmark and Share


  aol
så bra skriftat, verkligen , bra gnista
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt