Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kognitiva dysfunktioner





jag vet att jag älskar dig
men vet inte hur
jag ska visa det


jag vet att jag inte avskyr dig
men vet väldigt väl
hur jag ska få dig att tro det


jag vet jag vill leva
men jag vet inte hur
det i helvete ska gå till




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 581 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-31 19:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rakt på!!
Snyggt.
2010-11-01

  Mr Lindemann VIP
bra
2010-10-31

  Sonja Sidorow Lapington
din klurighet och underfundighet gör mig så glad i frågan om hur vi människor är och tänker och irrvägar oss fram
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP