Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ens psyke börjar "erodera" , man "spricker" mentalt . Kampen för att förhindra detta..


"Psykisk erosion !"

Psykisk erosion
en form av terror
gentemot en
oförstående omgivning

Psykisk erosion
exalterade maror
för sent
för "formgivning"

Psykisk deformation
nästa instans
på den infama vägen

Psykisk "inflammation"
som i trans
aldrig förlägen

Psykisk dekadens
förfallet tilltar
inget som stoppar

Total tolerans
nu man erfar
mängder av "proppar"

Anhörigas kamp
mot en motsträvig
instutition

Man hamnar "i kramp"
man är ju i en jävig
situation

Mailbombare
man utvecklas till

"Självmordsbombare"
fast man, inte, vill.......

---





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-31 19:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns En som kan och vill hela.
2010-10-31

  aol
verkligen en tänkvärd text
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska