Foto: Peter Garheden

Piskande, hård och så varmt pulserande

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: Peter Garheden

Piskande, hård och så varmt pulserande




Längtar, åh längtar

Nå, vad har

du nu att ge Mig?

Nu när vi äntligen möts,

och min längtan får ro!

Du ligger där så kall, vresig

ja, du stänker ner mig!



Åååh, kom till mig kvinna, kom,

älskar!

Jag vill ge dig styrka mod

tvaga dig ren från allt

missmod

all maktlöshet!


Kom till mig kvinna, kom,

sörjer!

Dina tårar, har fyllt mig,

sältat,

nu skall du vaggas till ro!




Hav, jag älskar dig

jag åtrår dig

vill bli ett med dig!

Men inget 

skall driva mig

till dina djup

innan tiden är inne!


Åååh kvinna kom till mig, kom,

längtar!

Minns du när du slängde dig

in i min famn

och följde månskenet

rakt ut!

Redan då var du min!


Så ge mig då

åh, hav

din kraft

och styrka att

älska, brinna och känna törst!


Ja, Kvinna, du skall

få det du begär!

men stig först ner

i mitt djupblå djup

och låt mig få skänka dig

ro!


En sekund är som tusen år för dig

tusen år som en sekund!

Jag kommer nu, åh Hav

till dina djup

och hålor!

Dina minnen,

dina rikedomar,

dina kvinnor och män,

skepp och kanoner!

Jag vill slukas av dig, möta

dina inneboende!

 




Fri vers av queenia
Läst 706 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-10-31 21:58



Bookmark and Share


    Mimmi17
Eh, jag kommer och bosätter mig ett tag i din underbara text!
2010-11-03

    ej medlem längre
En hyllning, till kärleken, till livet..till poesin
2010-11-01

  Lars E Jönsson
dun still är din egen, snyggt, vackret, bilden till är 100 p
2010-11-01

  Nina Nightwish VIP
Vackert..
2010-11-01

    Max Poisé
Mumma genom alla stavelser, en pärla hämtad från havets magi, lite upphetsande och drömmande med hetta och berusning.

Helsnyggt!!
2010-11-01

  arja savela
Gillar formen och texten i sin helhet!
2010-10-31

  LassO
Det ´är lite Höga visan i det sätt du skriver, medvetet?
2010-10-31

  aol
det är som om allt stegras trappas upp till en orgasm, för att sedan vaggas rogivande
2010-10-31

    ej medlem längre
Så bra!!
Gillar dialogen du för.
*ros*
2010-10-31

  Niclas Petersson VIP
Oj! Vilken text! Påminner lite om John Ajvide Linqvists "Människohamn".
Gillar. Mycket.
2010-10-31

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!!
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia