Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är det som har skrivit med köttslamsor


Vem är det som har skrivit med köttslamsor
och gjort en klänning till mig i stearin
korta små ordspråksramsor
med rika detaljer av margarin,
klätt soffan med fjäderboor
krossat glasen och byggt kristaller
och kammat bort alla rosa tovor,
slängt dun som genom luften faller

Vem är du som syr små skrin
klottrar tags på efterätten
fyller på med oranget vin,
och lägger plast smurfar i toaletten.

Vem är det som tecknar valar i kattsanden
gör lapptäcken av matkartonger
med mönster i smutsranden.
Klär om barnen många gånger
planterar små träd i tandborstglasen
lämnar lappar med operasånger
ställer gurkan i blomvasen.

Vem är du som sätter bildäck runt geten
fyller mig med så mycket skapar rus
Vem är du min självs frände kreativiteten?
så vackert naken i ditt konstnärs hus.




Fri vers av miraas
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-31 22:57



Bookmark and Share


  Järnkatten
Hehe, bisarr titel men applåder :)...
2011-04-14

  Lavinia Röd
Det här är sannerligen en suverän dikt! Applåderar så det dånar!
2010-11-14

  © anakreon VIP
Grattis! Du har en pegas i ditt hus!
Calle
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

miraas
miraas