Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt kapitel

Har vänt blad, börjat om på nytt
Lämnat allt, gammalt och grått
Bakom mig

Alla filer, arkiverade och inlåsta
I ett skåp, långt inne i hörnet
Kastat nyckeln

Jag har valt en ny väg att vandra
Full av möjligheter att utforska
En väg med kärlek




Fri vers av Alanna
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-31 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alanna