Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feminist javisst!

Jag vill ha en jämställd värld
Är det så fel att vilja ha mer?
Tycker att kvinnor är det värd
Att även högt uppsatta oss ser

Varför ska vi stå i skymundan
När vi gör allt minst lika bra
En läkare går hela patientrundan
Eller en elektriker i kabeln dra

Kvinnan är inte mindre värd
Vi ska kämpa med all vår list
Tills vi alla är helt o hållet tärd
Feminist säger du? Javisst!




Fri vers av Alanna
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-02 20:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fortsätt kämpa med all list
så ni får det ni är värda

d.v.s. allt
2011-12-05

  Mats Henricson
En självklarhet i de yrken där det möjligt är, lika lön för lika jobb och i livet ALLTID lika, man och kvinna samma värde, vart vi än må dra på färde.....
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Alanna