Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykometri

Håller i föremålet
ett halsband

Stänger ögonen
koncentrerar mig

Bilder, ord och känslor
forsar in i mig

<<<<<<>>>>>>

Helt plötsligt vet jag
vem du är
hur du är
vad du vill

Utan att känna dig
aldrig träffats
så vet jag
vem du är




Fri vers (Fri form) av Alanna
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-04 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alanna