Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

När livet kommer med en käftsmäll,
och rubbar dig helt ur balans.
Mörkret omsluter dig med sitt täta skal,
dess tyngande luft ger dig ingen chans.
Andas.

Paniken utbryter i det dunkla sinnet,
kaoset råder och ingen hittar ut.
Allt är nu borta i det glömska minnet,
allt blir svart och tyst i en minut.
Sover.

När natten blir dag och ljuset kommer in,
en glimt från den tuffa period som tär.
Ser resterna från gårdagens strider,
allt jag förlorat och allt jag trots ännu bär.
Livet.




Fri vers (Fri form) av Alanna
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-08 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alanna