Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamp

Kämpar.. Förlorar jag? Kroppen stretar, själen skäller förargat

ger sinnet mer att tänka på.. Oron bultar irriterat i tinningarna

Mothuggen sjunker djupt i min kropp, rubbar självkänslan

Döden lockar med vila medan samvetet skriker..

Kärlekens gränser töjs, till en oformlig överenskommelse

Bristerna slår hål på  hjärtats ro, blöder sig sakta tomt..

Jag räcker inte till.. Orken förtvinar.. Ångest över livets existens..

 




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-01 10:54



Bookmark and Share


  kråkan VIP
uppgivet..hua!..hur mås det?..blir ju orolig som vanligt..du vet..kram
2010-11-03

  Katinka VIP
Näst sista raden är superbra, poetisk, mörk, smärtsam och i det mycket vacker.
2010-11-01

    Max Poisé
Det är en överjävlig kamp, som snyggt speglas av dina rader
2010-11-01

  queenia
känner smärtan genom orden..
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish