Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blinda från födseln

mjuka
lena
darrande
kattungar

som nosar sig till livet

så är vi

du och jag

vår kärlek var inget vi såg

men vi hittade varandra
nosande
blinda

sovande hittar vi varandra
om igen
och igen

blinda. För allt annat än Vi.




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-01 13:48



Bookmark and Share


  Rolando Furioso
Som barn... fast vuxna.
2010-11-08

  ULJO
Fin kärleksskildring.
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl