Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en novemberkväll med dig, och det luktade kärlek


snöflingor bildar mönster i ditt hår
novemberkylan gör sig påmind
sätter på oss vantar mössa halsduk
du tar min hand
och visar mig vägen
trycker till
ber om mer
dina läppar mot min panna
frågar ’fryser du?
tittar upp
möter din lekfulla blick
kastanjebruna ögon
i skenet från en ensam gatlykta
viskar tyst \'tycker om dig
tystnad
tunnel
så ljudlöst har du aldrig förr
skrikit mitt namn
dina ord försvinner med vinden
så vackert
slutar andas
ditt pekfinger som stryker längs
min ryggrad
säger allt




Övriga genrer av rebekka
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-11-29 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka