Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

you and me and one spotlight

du kryper närmare
så nära, så nära

du viskar i mitt öra
baby,
låt dom aldrig ta våra ord ifrån oss, igen



för någonstans på vägen tappade jag mina ord
men du gick bakom och plockade upp varenda stavelse
i en liten röd ask lade du sedan alla bokstäver
lämnade över den med ett leende på läpparna
och sa: nu tänker jag skrika ut min kärlek till dig.
kommer jag få något gensvar?



jag tar det inte gärna oralt
har lätt för att snubbla på orden
och hittar aldrig riktigt rätt,
jag kan inte skriva
så att känslan kommer ut rätt
får ingen att rysa,
jag har ingen sångröst
som håller till en hel låt
om mina känslor för dig
och hur du får mig att le
genom att bara vara

men älskling, den här gången känner jag för att sjunga

så imorgon, vid midnatt, tänker jag ställa mig på torget
jag tar med mig min gitarr
och jag tänker sjunga ut hur mycket jag älskar dig




Övriga genrer av rebekka
Läst 413 gånger
Publicerad 2007-11-05 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka