Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi sa att vi skulle vänta på varandra. så jag väntar. och väntar.


det var så vi sa, att när båda hittat slutet av regnbågen skulle vi hitta tillbaka till varandra ige


du säger att du
är lycklig nu

och antagligen har du glömt bort skatten
som väntar vid regnbågens slut..




Övriga genrer av rebekka
Läst 524 gånger
Publicerad 2006-12-18 14:45



Bookmark and Share


  Josse
Kort och bra, hehe. nsajsig bild du skaffat =)
lite kul att rubriken är likalång som själva texten.
Älskar dina texter. Och du har ännu en gång lyckats
2006-12-29

    Camillaa
Jätte bra!
men du kanske borde byta ut
titeln mot något annat istället för "regnbågens slut"
det blir som för mycket när samma ord kommer på slutet också.
Du behlver absolut inte ändra bara för att jag säger det, men
som läsare blir det ganska upprepande, bara en liten ändring som
" slutet vid regnbågen " låter betydligt bättre, men som sagt.
Bry dig inte om mig, och jag hoppas verkligen inte att du tar illa upp!
/ C
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka