Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att höra ett ljud från förr, ditt skratt ner i mina lungor och bort från verkligheten


du&jag
vi hade en kärlekslampa
men en dag
slocknade den
& du sa att en lampa
inte kan lysa i evigheter

vad jag inte förstod

var att allting handlade
om dina känslor

men kärlekshistorier
handlar inte alltid om
hur dom slutar
så om vi spolar tillbaka
& pausar nånstans
mitt bland alla skumbad
& kyssar
& chokladpraliner
kan vi låtsas att allting
slutade lyckligt

from a jack to a king
from loneliness
to a weddingring
I played an ess
and I won a queen
you made me
king of your heart


vi kan väl låtsas, darling?


men skulle det göra någon
skillnad om du
kunde se hur jag målat
upp fortsättningen

att alla mina drömmar
är fyllda av
dig&mig
& kärlek som i filmerna

skulle det göra någon
skillnad om du visste
att du gjorde mig hel
att för dig ville jag inget annat
än att vara tillräcklig

jag tror inte det

men ett steg fram
& två tillbaka
gör att jag snart är framme

så kanske att jag tog
den där omvägen
för att se om lampan lyste




Övriga genrer av rebekka
Läst 552 gånger
Publicerad 2006-12-29 16:14



Bookmark and Share


  annaforsberg
Gud Bekka! Jag blir ju tårögd.. så fint skrivet..!
2007-01-30

    Camillaa
Jättebra skrivit !



/ C
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka