Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

decemberkänslor ett år senare


ett år har gått
jag sitter på café
dricker kallt kaffe
och röker marlboro
\"rökning dödar\"
läser jag på paketet
letar din hand
under bordet
men jag är själv
den här gången
minns dina ord
och ler
jag klär på mig
lämnar dricks
och möter kylan
utanför
23:45
blundar och
minns
ler åt minnet
och börjar promenera
hemåt




Övriga genrer av rebekka
Läst 486 gånger
Publicerad 2006-11-07 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka