Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

did it ever make sense to you to say bye?


allt för mig är lika med du
&fjärilarna i magen är vi,

det var så du sa
(du som jag
jag som du
&utan oss
finns inget vi)

du var den enda människa
som jag velat dela mig
själv med
&du var min glädje

det var du som sa
tack&adjö,
det har varit en
underbar resa
men här skiljs
åra vägar åt


men det var mitt fel,
så förlåt

I didn\'t wanna live without you
but I didn\'t wanna live in a lie


poff
&vi flög åt
olika håll

men någon gång
någonstans
vet jag att vi kommer
att flyga in i varandra
igen
så därför tänker jag
alltid
bära med mig
karlsson klister
så att jag då
kan laga hålet
där fjärilarna lyckades
ta sig ut




Övriga genrer av rebekka
Läst 463 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-19 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka