Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du stå för mig?



Om jag bränner mig igen

blåser du då?



Om jag faller igen

fångar du då?



Om jag går sönder

lagar du då?



Om jag ger upp

orkar du då?




Om jag gömmer mig i en dikt

letar du då?



KOM FRAM, VARFÖR GÖMMER DU DIG!?!?
(säger du)


Lova först!




Jag vill ju bara veta om du orkar älska mig
(viskar jag)















Fri vers (Fri form) av Starfish-Aura
Läst 1062 gånger och applåderad av 48 personer
Publicerad 2010-11-01 16:40



Bookmark and Share


    Mymlan.
Mycket fint.
Vi behöver alla någon som kan laga oss.
2011-02-23

  underbar
... vill bara veta om du òrkar`älska mig..


snyggt
2011-02-18

    användarvänlig
"Jag vill ju bara veta om du orkar älska mig
(viskar jag)"
Me like
2010-11-17

  Andreas Widell
Väldigt bra, känns skarpt igen! Oò
Det är ju faktiskt ett litet krav personer bör acceptera! :)
2010-11-10

  Anna Nickolausson
svåra frågor inbakad i en vacker text
2010-11-10

  Spir@
Känns igen! Bra skrivet..
2010-11-10

  Modesty211
Den här gillar jag! Fast det får mig att fundera, jag har en fråga; ställer du verkligen frågorna, till dig själv, till annan? söker du ett svar, är svaren lika abstrakta som orden...? Ha en skön kväll
2010-11-09

  mariasan
fint du fångar känslan, skulle funka utan mellanrummen också.
2010-11-01

    ej medlem längre
Åhhh, så kvinnligt!
Känner igen det så väl!
Skitbra, helt enkelt!
2010-11-01

    Fjärilsflickan
Blir helt ställd. Känner så igen mig i texten.
2010-11-01

  Mr Lindemann VIP
Ja, att bli utsatt för låga rop av en som kan utveckla sig till ett kontrollfreak, är inte bra

Nu vet jag ju att det inte var det du menade här, men ändå
Ja, att våga vara svag i hos den andre men trots(eller på grund av) det bli älskad, kan du ju föremdla här så då
2010-11-01

    Ladyblack
jätte fint, gillar innehållet och placeringen. bokmärks!
2010-11-01

  Lars E Jönsson
snart finns inga ord hos mej kvar för att berömma dej, du får en applåd. Du har en egen stil som är unik.
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Starfish-Aura
Starfish-Aura