Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sa jag adjö när jag kom


steg in genom dörren
hälsade artigt genom att ta av hatten
varför jag tog av hatten vet jag inte

godag folk

sitter ni här och gör ingenting
får jag slå mej ner för jag är också
bra på att göra ingenting, där satt vi
och gjorde ingenting, vilket är ganska svårt.

svårt är det också att förstå livet
och vad som gör att vi lever
livet i sus och harmoni, med varandra

efter en stund var jag tvungen göra något
reste mej och sa adjö och gick
samma väg som jag kom in
vilket var enklast annars hade jag
inte hittat ut.

och det hade förmodligen inte gjort någonting alls




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-01 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson