Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är barn av vår tid, på gott och ont.

Vi är barn
av vår tid.

Barn som bara nickar trött
mot alla
människor
ingjutna i betongen.

Barn som sett alltför
mycket utav
vuxen-kärlekens
likmaskar.

Barn som dunkat sönder
trumhinnorna,
mot tunnelbanornas
kalla,
smutsiga golv.

Barn som inte behöver
skydda sig inför sex,
utan behöver
kondomerna
till hjärtat,
istället.




Fri vers av LeeJasmine Livredd
Läst 386 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-11-01 23:57



Bookmark and Share


  zacke :]
jävlar va bra!
2010-11-09

  anita VIP
Mycket talade dikt.
2010-11-03

  aol
en ruggigt sann skrift om skuggor dit inga händer når,
2010-11-02

  Gormsen
En mycket välskriven socialrealistisk text! Fortsätt så!
2010-11-02

  peter markurth
mkt talande
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

LeeJasmine Livredd
LeeJasmine Livredd