Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till kärleken.


Men om tiden möter platsen,
då blir ett skimmer av det dolda ljus,
det tvekande jag alltid burit,
och leenden åt namn som redan haft mig

Ja, jag vet tre toner på gitarren,
bara en ur hjärtats djup:
vad jag vill att någon annan sjunger,
håller livet högt och håller ut

På den rätta tiden,
intill fjället, min födelse i vintern;
om modet inte vore klokt,
om viljan ej som boken utläst

På den rätta platsen,
Danmark, en sommar jag kan dö för,
och så någon annan däremellan,
om bara sådan kärlek fanns!




Fri vers av Botox
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-02 01:40



Bookmark and Share


    vilgot hellros
riktigt snyggt
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Botox