Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett mail i min inkorg


fick ett mail från Paulina Regozova
hon skrev jag var otroligt vacker
och sexig

hade rätt ålder för henne
hon skrev hon var 23
vill gifta sig med en svensk

jag tryckte på delete
enklaste sättet bli
av med henne




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-02 07:52



Bookmark and Share


  queenia
.... det finns lesbiska sådana kvinnor också... dem tycker ja är nice och spännande.. och vill gärna lära känna mig...

.. ja, delete knapen är bra!

inte för att jag är homofobiker tvärtom --

ps.. det är sorgligt att allt till och med kärleken handhas av maffia grupper.. :(
2010-11-02

  * MARY *
Skit braaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson